četrtek, 6. junij 2013

  Intuicija – stanje v Sloveniji

Intuicija je glas , občutek  oz misel , ki prihaja iz notranjosti in se širi v zunanjo dimenzijo , medtem ko je razum , bolje rečeno vsebina razuma posledica zunanjih vplivov na našo notranjost (copy-paste varianta) in bi jo lahko poosebili z znanim izrekom »kar se Janezek nauči , to Janez zna«. Govoreči papagajček je odlična primerjava našega uma. Ko se intuicija in zunanje informacije začnejo poklapati , imaš občutek , da si na pravi poti; imaš zavedanje da je to , kar govoriš resnično , čeprav v našem primeru grozljivo. Tole bo prispevek intuitivne zaznave utemeljen z zunanjimi informacijami.


   Slovenija danes in v pol-pretekli zgodovini

   Tranzicijska levica , lobiji , monopoli , privilegirani v svojem uničevalnem pohodu. Namen : zavladati slovenskemu narodu , zaščititi svoje interese in privilegije pridobljene še iz časov bivše Jugoslavije , zaščititi svoj kapital , uničiti vsakega , ki se jim postavlja po robu , s pomočjo laži , manipuliranjem , zavajanjem javnosti , rušenjem proti-kriznih ukrepov , ki bi bili hkrati tudi proti-monopolni  in bi zlomili oz. presekali vzroke , ki so Slovenijo pripeljali v skorajšnji bankrot. Zaradi tega je padla prejšnja vlada , zaradi tega je obsojen Janez Janša. Zaradi tega Alenka Bratušek ni plagiatorka , zaradi tega je predsednica vlade. Če nisi z  nami , si proti nam.
Kdor bo ogrožal rdeče monopole , lobije in privilegirane , bo izkusil njihovo moč in vpliv , ki ga imajo iz ozadja. Z grozo ugotavljam , da imajo vpliv celo v sodstvu. Če si z nami »Mnogi , dokazano krivi na prostosti«, če si proti , zadnja najbolj odmevna sodba o zadevi Patria , z obtožnico: neznano kdaj , neznano kje , v naznani obliki , je  Janez Janša prejel obljubo o domnevni nagradi , za neko tretjo osebo , ki zopet ni znana. Sodišče odloči KRIV!!! Ni dokazov , vendar veš preveč in ogrožaš naš interes ….KRIV!!!
    Človek ne more verjeti , da je to čemur smo bili priča skozi  zgodovino in da se to , kar se dogaja v najbolj primitivnih državah , kjer vlada  diktatura , dogaja pred našim pragom v demokratični  in svobodni Sloveniji. Mafijska ureditev ki jo ustvarja  ozadje ,  se z ustvarjanjem novih in novih levičarskih strank  , kot sta bili LDS in Zares , vztrajno prebija do vzvodov oblasti. To ji je s Pozitivno Slovenijo tudi dokončno uspelo.  

 

 Alenka Bratušek ima pri tem , za razliko od gospodarstvenice Hilde Tovšak , politično vlogo mandatarke. Bojim se , da  je tako kot Hilda samo lutka v rokah temnega ozadja političnega in gospodarskega kriminala , ki ji je na oblast pomagal z razlogom.   S prav posebnim razlogom. »Če ne bi bilo Zorana Jankoviča , tudi Alenke Bratušek ne bi bilo« se je pohvalila mala naivna punčka ki rešuje svet.
                                                   


Novica ki potrjuje slutnjo

    Danes izvem novico , ki se na žalost sklada s sliko levičarskega vpliva v Slovenskem sodstvu.
   Septembra 2011 , so se po ugotovitvi policije da SDS od Patrie na račun ni dobila nobenega denarja , v stranki odločili za tožbo proti  novinarju Dela , Dejanu Karbu. Ta je z lažnimi trditvami podanimi v medijih in v postopku pred Okrožnim sodiščem v Ljubljani , posegel v ugled in dobro ime stranke SDS. Ker je primer jasen , je sodnica ljubljanskega sodišča Božena Novak , julija 2011 odločila , da se mora za izrečeno laž Delo javno opravičiti in plačati 10.000 evrov odškodnine.
V stranki SDS , so se pritožili , zaradi nepravilne dokazne ocene sodišča , ki naj bi bila mnogo premajhna za prekršek krivega pričanja in blatenja imena v javnosti. Danes 6.6.2013 preberem v časopisu »Višje sodišče je spremenilo sodbo okrožnega tožilstva in presodilo v korist Dela. Ne morem se znebiti občutka , da se v naši državi dogaja krivica točno določenim skupinam ljudi; tistim , ki niso na strani in po godu levičarske vlade in njenega ozadja.

   Kaj nam bo demokracija , če ne operiramo z resnico?!

   Še ne tako dolgo nazaj , je nova vlada sprožala varčevalne ukrepe praktično na vseh ravneh , z dvigom DDV-ja ogrožala gospodarsko konkurenčnost Slovenije , z rezi v mase plač odžirala javnim uslužbencem , sedaj očitno , tudi upokojencem , na veliko varčevala , hkrati pa storila nekaj , kar je bodlo v oči , porajalo dvome , sume in ugibanja državljanov. Dvignila je prispevek za RTV Slovenija.
Ta naj bi na letni ravni  prinesel nacionalni televiziji nekaj milijonov evrov. Pri vseh drugih varčevalnih ukrepih , se razda pri največjem slovenskem nacionalnem mediju. Nekdo bi utegnil pomisliti , da gre za vladno potrebo po zavajanju državljank in državljanov - davkoplačevalcev , ali za nagrado za pomoč v času , ko si je levica utirala pot na oblast. Zelo zgovoren članek na to temo je bil objavljen na 24ur.com , ki med drugim govori  o vmešavanju politike v medijski prostor , kratenju pravic novinarjev in onemogočanju objektivnega poročanje resnice širši javnosti.

   

Ni komentarjev:

Objavite komentar